joi, 18 iunie 2009

"Cu lumea-n cap", Prima TV - REGULAMENT CONCURSURI. PAGINA OFICIALA A EMISIUNII

REGULAMENT CONCURSURI “CU LUMEA-N CAP”
SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul concursului "FACEM CINSTE" este SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL, cu sediul in Calea Mosilor 213, Bl. 21 A, sc. B, etj. 5, Ap. 102, sector 2, Bucuresti.
Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE
Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzat pe postul de televiziune PRIMA TV.
SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 ianuarie 2012, pana de data de 31 decembrie 2012, inclusiv.
SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE
In acest concurs sunt incluse marcile sponsorilor emisiunii “CU LUMEA-N CAP”
SECTIUNEA 5. MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI
Concursul “FACEM CINSTE " se va desfasura pe postul de televiziune Prima TV, in fiecare duminica.
Concursul are patru sectiuni.
Sectiunea I. Concurs in care se castiga ghiduri turistice de la editura LITERA.
Pentru a putea participa la promotie, telespectatorii Prima TV trebuie sa trimita un email la culumeaincap@primatv, cu raspunsul corect la intrebarea pusa in cadrul rubricii concurs “Facem cinste”. Doar primul email cu raspunsul corect este declarat castigator. Pentru validarea castigatorului este obligatoriu ca in corpul mailului sa se mentioneze numele, prenumele, numarul de telefon si raspunsul corect. Daca expeditorul primului email cu raspuns corect nu si-a completat corect numele si numarul de telefon si nu poate fi contactat, se anuleaza raspunsul, iar castigator va fi declarat urmatorul telespectator care a raspuns corect. In cazul in care sunt mai multe premii puse in joc, castigatori vor fi declarati primii care raspund corect. Premiul pus in joc pentru fiecare saptamana este format dintr-un set de 3 ghiduri turistice (varianta format complet sau ghiduri de buzunar).
Sectiunea II. Concurs in care se castiga o excursie in strainatate, oferita de sponsorii emisiunii.
Organizatorul emisiunii va oferi periodic excursii cadou din partea sponsorilor. Pentru a castiga o excursie, telespectatorii trebuie sa stie cele trei sau patru cuvinte/grupuri de cuvinte indiciu afisate pe parcursul a trei emisiuni sau patru emisiuni (cate unul in fiecare emisiune, indiciul apare doar o data pe percursul emisiunii). La sfarsitul celor trei sau patru saptamani, se enunta ultimul indiciu, si se da startul concursului. Telespectatorul care trimite cele trei sau patru indicii corecte castiga o excursie in strainatate. Pentru validarea castigatorului este obligatoriu ca in corpul mailului sa se mentioneze numele, prenumele, numarul de telefon si raspunsul corect. Daca expeditorul primului email cu raspuns corect nu si-a completat corect numele si numarul de telefon si nu poate fi contactat, se anuleaza raspunsul, iar castigator va fi declarat urmatorul telespectator care a raspuns corect. In cazul in care sunt mai multe premii puse in joc, castigatori vor fi declarati primii care raspund corect.
Sectiunea III. Concurs in care se castiga un weekend la mare sau la munte, oferit de sponsorii emisiunii.
Organizatorul emisiunii va oferi periodic un weekend (sambata si duminica) la munte sau la mare, cadou din partea sponsorilor. Pentru a castiga excursia, telespectatorii trebuie sa stie cuvintul indiciu afisat pe parcursul emisiunii in care este anuntat concursul sau sa stie raspunsul la o intrebare enuntata in timpul emisiunii, la rubrica Facem Cinste/Concursul emisiunii. Telespectatorul care trimite primul indiciul corect sau raspunsul corect castiga excursia. Pentru validarea castigatorului este obligatoriu ca in corpul mailului sa se mentioneze numele, prenumele, numarul de telefon si raspunsul corect. Daca expeditorul primului email cu raspuns corect nu si-a completat corect numele si numarul de telefon si nu poate fi contactat, se anuleaza raspunsul, iar castigator va fi declarat urmatorul telespectator care a raspuns corect. In cazul in care sunt mai multe premii puse in joc, castigatori vor fi declarati primii care raspund corect.

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE
Premiile se acorda fiecarui castigator in parte. Castigatoriilor la sectiunea 1 – Concursul editurii LITERA, le vor fi trimise premiile prin Posta sau Curier, taxele fiind platite de expeditor. In cazul in care coletele se vor intoarce la expeditor, din cauze care nu tin de expeditor, premiile vor fi ridicate de la sediul editurii LITERA, adresa Calea Floreasca nr. 60, et. 5, 014462 Bucuresti. In cazul in care vor fi oferite excursii drept cadou, castigatorii vor fi indrumati catre sponsorii care le ofera, acestora revenindu-le obligatia intocmirii actelor necesare efectuarii deplasarii. Data la care castigatorul va pleca in vacanta intra in atributia sponsorului. Castigatorii nu au posibilitatea sa aleaga data plecarii.
Premiile se acorda doar castigatorilor, nu se acorda contravaloarea in bani, si nu se pot alege terte persoane pentru a intra in posesia premiului.
La concursul emisiunii “CU LUMEA-N CAP” poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit 16 ani pana la data participarii la concurs. In cazul concursurilor in care sunt oferite excursii, castigatorul trebuie sa indeplineasca toate conditiile necesare intrarii in posesia premiului: pasaport/carte de identitate valabila 6 luni, pentru tarile UE; pasaport valabil cel putin 6 luni, pentru tarile Non-UE; sa nu aiba restrictii de iesire din tara. In cazul in care nu intruneste aceste conditii si nici nu sunt remediate in timp util, organizatorul isi rezerva dreptul de-a deferi premiul urmatorului telespectator care a raspuns corect. Agentia care ofera excursia se angajeaza sa suporte cheltuielile de cazare , transport, masa(daca acest lucru este mentionat), transport aeroport – hotel, iar dupa caz sa suporte cheltuielile cu taxele de aeroport. Agentia de turism poate modifica, in situatii care nu tin direct de vointa acesteia, datele de plecare, cazare etc.Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor personale să fie folosite de către compania SC C&;M CORPORATE BUSINESS S.R.L. pentru activităţile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Participanţii la acest concurs au drepturile prevăzute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare şi actualizare a acestor date şi de ştergere a datelor personale, printr-o cerere scrisa pe adresa SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL.
Nu pot participa la promotie angajatii companiilor SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL, Prima TV si ai celorlalte firme implicate contractual in organizare. Nu au dreptul de a participa la concurs nici rudele de gradul I, II sau III ale acestora.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul cu conditia anuntarii modificarilor pe orice canal media/Internet care ii este la indemana.
SECTIUNEA 7. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR
Premiile concursului sunt acordate dupa intocmirea formalitatilor necesare de punere in posesie. Castigatorul concursului va fi anuntat in editiile emisiunii “CU LUMEA-N CAP” sau pe pagina de blog a emisiunii, iar apoi va fi contactat de un reprezentant al Prima TV pentru a se indeplini formalitatitile de punere in posesie.
Reprezentantul PRIMA TV va contacta castigatorul telefonic sau prin email, in minim 30 zile lucratoare de la data castigarii concursului.
In cazul in care un telespectator participa din nou la acest concurs dupa castigarea unui premiu (oricare ar fi acesta) in anul in curs, S.C. C&M CORPORATE BUSINESS S.R.L isi rezerva dreptul de a anula cel de-al doilea premiu castigat si de-al oferi celui plasat pe locul doi, daca si acesta indeplineste conditiile. In cazul in care si urmatorii plasati nu indeplinesc conditiile de participare, va fi selectat urmatorul, pana se ajunge la participantul care indeplineste conditiile de participare. În cazul în care, castigatorul unei excursii in strainatate nu poate merge (fie din cauza problemelor legate de timp/concediu etc sau din cauza neîndeplinirii condiţiilor vamale (lipsa pasaport, neobtinerea vizei, interdictia de a parasi tara etc) castigator va fi desemnat urmatorul telespectactor care a raspuns corect la probele concursului.

SECTIUNEA 8. LITIGII
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
SECTIUNEA 09. INTRERUPEREA CONCURSULUI
Concursul emisiunii "CU LUMEA-N CAP" va putea fi intrerupt printr-o decizie a organizatorului.
SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul promotiei este disponibil pe blogul emisiunii http://culumea-ncap.blogspot.com. Participarea la această campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament si acceptarea acestuia.
Concurentii care vor incerca fraudarea concursurilor vor fi exclusi automat din concurs, iar premiile le vor fi anulate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anunta organele competente in cazul in care observa sau ii sunt semnalate astfel de fraude.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea campaniei o va impune, cu obligatia de anunta pe unul din canalele care ii stau la indemana,: pagina Facebook, blog culumea-ncap.blogspot.com, in cadrul emisiunii, presa etc.
Eventualele impozite (datorate chiar si ca urmare a deciziei Organizatorului de a majora nivelul valoric al premiilor) vor fi suportate de castigator, in caz contrar castigatorul neavand dreptul de a intra in posesia premiului.
In cazul in care castigatorul trebuie sa prezinte personal sa-si ridice premiul, castigatorul este obligat sa vina cu buletinul sau CI.
Pentru orice nelamuriri scrieti-ne la: culumeaincap@primatv.ro

22 de comentarii:

 1. Pot merge 2 persoane in weekendul la munte?

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce servicii sunt incluse in weekendul la munte? Masa, transport, sau numai cazare?

  RăspundețiȘtergere
 3. Dragi prieteni,
  doar cazare: vineri, sambata, duminica.
  Este un hotel de 4 stele, chiar langa parculetul din Sinaia, la doi pasi de gara.
  Cu lumea-n cap

  RăspundețiȘtergere
 4. caut concursul, dar nu il gasesc. este real sau nu ?

  RăspundețiȘtergere
 5. raspuns:Emil Racovita
  participant:Cioclu Mihai,Onesti,Bacau,Bdul Republicii bl 34,ap 12
  Telefon:0731/999265

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua,

  Weekend-ul(cazarea)la Rasnov este pentru o persoana sau pentru doua?

  Multumesc.

  RăspundețiȘtergere
 7. raspuns:Cucu Nicoleta
  pparticipant:Sf.gheorghe , Covasna , Kos Karoly 26 ap.8
  telefon:0751642215
  weekend-ul la rasnov ,
  raspunsul.jules verne

  RăspundețiȘtergere
 8. Poi unde trimit mesaju ca stiu raspunsu ...

  RăspundețiȘtergere
 9. raspuns:Homer
  pentru intrebarea:cine a scris iliada si odisea
  telefon:0734261681

  RăspundețiȘtergere
 10. Insula lui Zeus Pop Monica Cluj-Napoca,str.Godeanu,nr.10,sc.1,ap.9,tel.0751792149

  RăspundețiȘtergere
 11. daca am facut un an si o luna pe 16 august sper ca nu este nicio problema ca ne-am inscris deja si avem multe like-uri

  RăspundețiȘtergere
 12. pentru intrebarea care este cel mai sudic oras al tari
  raspuns zimnicea
  telefon0784814055
  gheorghe maria

  RăspundețiȘtergere
 13. capitala cehiei este praga
  gheorghe maria0784814055

  RăspundețiȘtergere
 14. capitala Marii Britanii este LONDRA Goslan Doina 0767762191

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. bercan viorica izabela jud buzau ramnicu sarat pentru concursul poiana rasnov raspunsul este inghet tel 0762422281

   Ștergere
  2. gheata Rusu Constantin 0740977103

   Ștergere
  3. Raspuns emisiune din 22.09.2013: Cluj.
   Banoiu Laurentia tel. 0726421253. Constanta.
   Iubesc excursiile si drumetia, dar nu-mi permit financiar decat f. putin sa calatoresc. Felicitari pt. emisiune, ne mai bucuram sufletul cu ce vedem in emisiune.

   Ștergere
 15. pentru concursul pensiunea rasnov raspunsul la intrebare este inghet bercan viorica ramnicu sarat judetul buzau tel 0762422281

  RăspundețiȘtergere
 16. spania capitala madrid si franta calatoria pe sena capitala paris 0763898881

  RăspundețiȘtergere
 17. pentru concursul pensiunea rasnov, raspunsul la intrebare este stefan cel mare. tel 0761298214

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Pentru intrebarile de duminica din data de 7 aprilie 2013...raspunsul pentru cine a scris poezia "Plumb" este George V.Bacovia... iar raspunsul la a doua intrebare este Nicu Enea... Gheorghita Vasile 0746195525...frumoasa emisiune de recunoastere a valorilor si culturi romanesti,felicitari .

   Ștergere
 18. Pentru concursul Rasnov raspunsul este:George

  RăspundețiȘtergere