miercuri, 29 iulie 2009

Lume, lume! Hai la premii!

Ipac dau ţie de ştire cititorule/ telespectatorule că emisiunea "CU LUMEA-N CAP" o să intre în vacanţă la sfârşitul lunii august.
Trebuie să se odihnească şi echipa de producţie.
Voi, dragi prieteni, trebuie să profitaţi de ultimele 5 emisiuni (din 1 august, 8 august, 15 august, 22 august si 29 august).
Pe lângă excursiile în Malta (pentru o persoana), weekend la munte (Hotelul Palace 4 stele), ghiduri turistice de la RAO, vă mai vacem o surpriză. De la 1 august vă trimitem la mare. Vom avea cate 2 weekenduri pe litoral (hotel Tomis - 3 stele din Mamaia si hotel Cupidon - 3 stele din Saturn). Adică vineri, sâmbătă, duminică, cu mic dejun. Intelegerea cu hotelierii a fost ca ne pot oferi cazare de la 1 septembrie. Nu-i problemă, mai scad preţurile.
Staţi cu ochii pe Prima TV, in fiecare sâmbătă, de la 11.30.
Destinaţia Principală a emisiunii de sâmbătă este Egiptul. O să-l vedeţi pe Florin Saşca pe urmele faraonilor, la Piramide, în Valea Regilor, dar şi scufundat lângă recifurile de corali din Marea Roşie.
Trebuie să vă spunem că vizita noastră în Egipt a fost posibilă datorită prietenului nostru, Martin Bikfalvi, directorul general de la Calibra Travel. Senor Martin, mulţumim!
Apropo de domnul director. Este din Cluj Napoca şi e abonat la un cablist care are contract cu o staţie locală care intra peste emisia Prima TV. Vă rugăm să ne semnalaţi dacă emsiunea noastră nu este recepţionată în teritoriu, din cauza staţiilor locale. Vom face demersuri ca ea să fie mutată la o oră accesibilă tuturor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu