miercuri, 23 iunie 2010

CASTIGATOR CONCURS 4 IULIE - GHIDURI EDITURA LITERA



Câştigătoarea concursului din 4 iulie 2010, constând în ghiduri turistice oferite de Editura Litera, este Radu Cristina din Bucuresti.
Aşa cum ştiţi, Editura Litera se va ocupa de toate formalităţile, pentru ca prietena nostra să intre în posesia celor trei ghiduri.
Concursul continuă, bineinteles!

12 comentarii:

  1. Iar eu va inidiez pentru ca va plimbati prin toata lumeaaaa! of, vreau si eu un asa "job"!

    Numai bine si la cat mai multe emisiuni!

    Crista

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun, unde raspundem la intrebarile pentru concursul TV? Va multumesc anticipat pentru raspuns. Oricum, raspunsul (pentru 27 iunie 2010) este:
    Cele trei statiuni din Bulgaria sunt: Albena, Balcic si Nisipurile de Aur.

    RăspundețiȘtergere
  3. Crista,
    Îl poţi invidia doar pe Florin. El călătoreşte cel mai mult dintre noi, cei din echipa de producţie. Şi noi îl invidiem sincer, însă, trebuie să-ţi spunem, dincolo de distracţia prezentată pe micul ecran, Florin munceşte din greu. Facem noi să pară uşor, însă nu este.
    Echipa

    RăspundețiȘtergere
  4. Madman,
    răspunsurile se primesc doar la: culumeaincap@primatv.ro.
    Aici, pe blog, sunteţi invitaţi să citiţi regulamentul concursului şi, bineînţeles, tot felul de ştiri.
    Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  5. Va multumesc si scuzati-mi ignoranta...

    RăspundețiȘtergere
  6. eu am alta intrebare.florin a fost acum o luna si ceva la un info in antalya organizat de firma Premiumholidays si eram curios cand o sa fie dat pe post materialul din acest info.apropo de munca lui florin....am vazut personal cat de "grea" este :) salutare

    RăspundețiȘtergere
  7. va rog, nu puteti schimba regulamentul concursurilor? eu nu pot urmari emisiunea duminica, ci doar in reluare, sambata dimineata, asa ca nu am nici o sansa sa particip la concurs. multumesc

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua, as dori sa va transmit sincere felicitari pentru emisiunea realizeaza ,reuseste sa capteze atentia tutror indiferent de varsta si ajuta sa tranversam lumea doar cu gandul;de asemenea echipa realizeaza o munca exceptionala pe care noi, o savuram cel mai mult. Salutari si mult succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Georgiana,
    iti multumim. Avem nevoie de incurajari si vorbe bune. Toata echipa iti multumeste.

    Cu lumea-n cap

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Anonimule,
    ne-a amuzat mesajul tau. Sa-ti spunem de ce: emisiunea se difuzeaza duminica, iar sambata e reluare. Cum sa tinem un concurs pentru o emisiune in reluare. Nu te opreste nimeni sa partici, insa nu ai nicio sansa sa castigi, pentru ca e premiat doar cel care da primul raspuns corect. Si iti spunem cu sinceritate, primim sute de emailuri. Incearca sa prinzi un cadou la rubrica YO-LA.
    Trebuie sa-ti spunem ca apreciem mult ca te uiti la emisiunea noastra.
    Cu lumea-n cap

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut, cred ca sunt castigatorul excursiei in Malta, cum pot sa aflu sigur? Multumesc anticipat

    RăspundețiȘtergere
  12. Buna seara.Ador emisiunea "Cu lumea-n cap" pe PrimaTV. Sunt un telespectator cu deficiente de auz si as dori sa stiu exact intrebarile pentru concurs din emisiunea de duminica 25 iulie 2010.Cum se procedeaza? In aceasta editie de duminica 25.07.2010 erau 3 intrebari si raspunsurile trebuie trimise pe e-mail-ul respectiv.Multumesc anticipat.

    RăspundețiȘtergere