sâmbătă, 24 iulie 2010

REGULAMENT CONCURSURI “CU LUMEA-N CAP”

REGULAMENT CONCURSURI “CU LUMEA-N CAP”
SECTIUNEA 1. ORGANIZATOR
Organizatorul concursului "FACEM CINSTE" este SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL, cu sediul in Calea Mosilor 213, Bl. 21 A, sc. B, etj. 5, Ap. 102, sector 2, Bucuresti.
Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE
Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzat pe postul de televiziune PRIMA TV.
SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 2 MAI 2010, pana de data de 12 SEPTEMBRIE 2010, inclusiv.
SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE
In acest concurs sunt incluse marcile sponsorilor emisiunii “CU LUMEA-N CAP”
SECTIUNEA 5. MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI
Concursul “FACEM CINSTE " se va desfasura pe postul de televiziune Prima TV, in fiecare duminica, pe durata campaniei.
Concursul are trei sectiuni - A,B şi C.
Sectiunea A. Concurs in care se castiga ghiduri turistice de la editura LITERA.
Pentru a putea participa la promotie, telespectatorii Prima TV trebuie sa trimita un email la culumeaincap@primatv, cu raspunsul corect la intrebarea pusa in cadrul rubricii concurs “Facem cinste”. Doar primul email cu raspunsul corect este declarat castigator. Pentru validarea castigatorului este obligatoriu ca in corpul mailului sa se mentioneze numele, prenumele, numarul de telefon si raspunsul corect. Daca expeditorul primului email cu raspuns corect nu si-a completat corect numele si numarul de telefon si nu poate fi contactat, se anuleaza raspunsul, iar castigator va fi declarat urmatorul telespectator care a raspuns corect. In cazul in care sunt mai multe premii puse in joc, castigatori vor fi declarati primii care raspund corect. Premiul pus in joc pentru fiecare saptamana este format dintr-un set de 3 ghiduri turistice tip “TOP 10”.
Sectiunea B. Concurs in care se castiga o excursie in strainatate, oferita de sponsorii emisiunii.
Organizatorul emisiunii va oferi periodic excursii cadou din partea sponsorilor (Vezi sectiunea 7 - Dreptul de participare) Pentru a castiga o excursie, telespectatorii trebuie sa stie cele doua sau trei cuvinte (sau grupuri de cuvinte) indiciu afisate pe parcursul a doua sau trei emisiuni (cate unul in fiecare emisiune, indiciul apare doar o data pe percursul emisiunii). La sfarsitul celor doua sau trei saptamani se enunta ultimul indiciu, si se da startul concursului. Telespectatorul care trimite primul, dupa ce se dă start la concurs, cele doua sau trei indicii corecte castiga o excursie in strainatate. Pentru validarea castigatorului este obligatoriu ca titlul emailului sa se mentioneze numele concursului, iar in corpul mailului sa se mentioneze numele, prenumele, numarul de telefon si raspunsul (indiciile) corect. Daca expeditorul primului email cu raspuns corect nu si-a completat corect emailul, cu titlu, iar in corpul emailului fara numele si numarul de telefon si nu poate fi contactat, se anuleaza raspunsul, iar castigator va fi declarat urmatorul telespectator care a raspuns corect. In cazul in care sunt mai multe premii puse in joc, castigatori vor fi declarati primii care raspund corect.
Sectiunea C. Concurs in care se castiga un weekend la mare sau la munte, oferit de sponsorii emisiunii.
Organizatorul emisiunii va oferi periodic un weekend (vineri, sambata si duminica sau doar sambata si duminca) la munte sau la mare, cadou din partea sponsorilor. Pentru a castiga excursia, telespectatorii trebuie sa raspunda la o intrebare sau sa stie cuvintul indiciu (cuvintele) afisat(e) pe parcursul emisiunii in care este anuntat concursul. Numarul indiciilor oferite pentru un concurs este anuntat de fiecare data in timpul emisiunii si poate fi de 2-3 indicii/concurs. Telespectatorul care trimite primul indiciile corecte castiga excursie. Pentru validarea castigatorului este obligatoriu ca în titlul emailului sa se mentioneze numele concursului in, iar in corpul emailului sa se mentioneze numele, prenumele, numarul de telefon si raspunsul (indiciile) corect(e). Daca expeditorul primului email cu raspuns corect nu si-a completat corect emailul, cu titlu, nu si-a completat corect numele si numarul de telefon si nu poate fi contactat, se anuleaza raspunsul, iar castigator va fi declarat urmatorul telespectator care a raspuns corect. In cazul in care sunt mai multe premii puse in joc, castigatori vor fi declarati primii care raspund corect.


SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE
Premiile se acorda fiecarui castigator in parte.
Castigatoriilor la sectiunea 1 – Concursul editurii LITERA – din Bucuresti sau din provincie vor primi premiul prin posta. Numele, adresa si telefonul castigatorului vor fi trimise editurii care si-a asumat contractual obligatia sa trimia premiile. Taxele sunt suportate de expeditor. In cazul in care coletele se vor intoarce la expeditor, din cauze care nu tin de expeditor, premiile vor fi pastrate timp de 3 luni, apoi vor intra in gestiunea organizatorului concursului.
In cazul in care vor fi oferite excursii drept cadou, castigatorii vor fi indrumati de echipa redactionala a emisiunii catre sponsorii care le ofera, acestora revenindu-le obligatia contractuala intocmirii actelor necesare efectuarii deplasarii. Data la care castagatorul va pleca in vacanta intra in atributia sponsorului. Castigatorii nu au posibilitatea sa aleaga data plecarii.
Premiile se acorda doar castigatorilor, nu se acorda contravaloarea in bani, si nu se pot alege terte persoane pentru a intra in posesia premiului.
SECTIUNEA 7. DREPTUL DE PARTICIPARE
La concursul emisiunii “CU LUMEA-N CAP” poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit 18 ani pana la data participarii la concurs. In cazul concursurilor in care sunt oferite excursii, castigatorul trebuie sa indeplineasca toate conditiile necesare intrarii in posesia premiului: pasaport/carte de identitate valabila 6 luni, pentru tarile UE; pasaport valabil cel putin 6 luni, pentru tarile Non-UE; sa nu aiba restrictii de iesire din tara. In cazul in care nu intruneste aceste conditii si nici nu sunt remediate in timp util, organizatorul isi rezerva dreptul de-a deferi premiul urmatorului telespectator care a raspuns corect. Agentia care ofera excursia se angajeaza sa suporte cheltuielile de cazare, transport, masa, transport aeroport – hotel, iar dupa caz sa suporte cheltuielile cu taxele de aeroport. Sunt agentii care ofera doar cazare. Aceste detalii vor fi enuntate in timpul emisiunii sau pe blogul emisiuni.
Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor personale să fie folosite de către compania SC C&M CORPORATE BUSINESS S.R.L. pentru activităţile viitoare de marketing, cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Participanţii la acest concurs au drepturile prevăzute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare şi actualizare a acestor date şi de ştergere a datelor personale, printr-o cerere scrisa pe adresa SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL.
Nu pot participa la promotie angajatii si colaboratorii companiilor SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL, Prima TV si ai celorlalte firme implicate contractual in organizare. Nu au dreptul să participe la concurs nici rudele de gradul I, II sau III ale acestora.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica oricand Regulamentul.
SECTIUNEA 8. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR
Premiile concursului sunt acordate dupa intocmirea formalitatilor necesare de punere in posesie. Castigatorul concursului va fi anuntat pe blogul emisiunii in saptamanile imediat urmatoare, iar apoi va fi contactat de un reprezentant al emisiunii pentru a se indeplini formalitatitile de punere in posesie.
Reprezentantul emisiunii va contacta castigatorul prin email, in minim 10 zile lucratoare de la data castigarii concursului.
In cazul in care un telespectator participa din nou la concursurile emisiunii, dupa castigarea unui premiu, S.C. C&M CORPORATE BUSINESS S.R.L isi rezerva dreptul de a anula dreptul de participare si eventualele premii castigate.
Formalitatile necesare de punere in posesie vor fi transmise pe email sau telefonic, in minim 5 zile si maxim 30 zile lucratoare de la data castigarii concursului.

SECTIUNEA 9. LITIGII
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.

SECTIUNEA 10. INTRERUPEREA CONCURSULUI
Concursurile emisiunii "CU LUMEA-N CAP" vor putea fi intrerupte printr-o decizie a organizatorului, fara a fi afectate concursulrile aflate in plina desfasurare.
SECTIUNEA 11. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul promotiei este disponibil pe site-ul http://culumea-ncap.blogspot.com si pe http://cristianniculescu.blogspot.com. Participarea la această campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea campaniei o va impune.
Eventualele impozite (datorate chiar si ca urmare a deciziei Organizatorului de a majora nivelul valoric al premiilor) vor fi suportate de castigator, in caz contrar castigatorul neavand dreptul de a intra in posesia premiului.
La ridicarea premiului, castigatorul este obligat sa vina cu buletinul sau CI si o copie Xerox a acestui act si, daca i se cere, sa completeze un process verbal.
SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL
Pentru orice nelamuriri scrieti-ne la: culumeaincap@primatv.ro

10 comentarii:

 1. Buna seara, sunt un telespectator cu deficiente de auz si as dori sa stiu intrebarile de la editia de duminica 25 iulie 2010 pentru concurs.Cu stima, D.R.

  RăspundețiȘtergere
 2. Stimate DR,
  in editia din 25 iulie am oferit ultimul indiciu al concursului care are drept premiu cazare la vila Cube din Eforie Nord. Poate nu sunteti familiarizat cu Regulamentul Concursurilor, dar procedura este urmatoarea: timp de trei saptamani oferim indicii, ele sunt afisate in fiecare emisiune in coltul din dreapta sus. Cand l-ati primit pe ultimul, se da startul la concurs. Primul mesaj completat corect (cu toate cele trei indicii, numele si numarul de telefon) este declarat castigator.
  La concursul cu ghiduri avem o procedura simpla: o singura intrebare, iar castigatorul este anuntat saptamana viitoare.
  Cu stima,
  Cu lumea-n cap

  RăspundețiȘtergere
 3. cum pot intra ca sa trimit raspunsul la intrebarea cocursului de la emisiunea de astazi?

  RăspundețiȘtergere
 4. buna ziua sunt o telespectatoare fidela dar nu mai stiu cum trebuie sa fac la premiul cu vacanta la munte sau la mare.trebiie sa incarc o poza ceva.va rog frumos sa imi dati si mie raspuns.va multumesc. cu stima madalina din braila

  RăspundețiȘtergere
 5. O sa mai repetam si pentru Dvs.
  Raspunsurile, dragi telespectatori, se trimit doar pe adresa de email: culumeaincap@primatv.ro.
  Cu lumea-n cap

  RăspundețiȘtergere
 6. Buna ziua!

  Pt concursul cu excursia in Santorini cate persoane? o persoana sau 2? Multumesc!

  RăspundețiȘtergere
 7. buna ziua, spuneti-mi va rog, care era denumirea cartii pe al carei coperti aparea numele autorului roman?

  RăspundețiȘtergere
 8. Buna ziua!sa stiti ca am avut probleme in expedierea emailului de raspuns deoarece in regulament spuneti sa fie trimis raspunsul pe adresa:culumeaincap@primatv ,adresa invalida daca nu se pune si .ro!!!

  RăspundețiȘtergere
 9. cum pot sa intru sa raspund la intrebarea sau pe ce email de pe data de 09.1.2012

  RăspundețiȘtergere
 10. raspuns la emisiunea din 10 iunie 2012-vreau sa cistig- ptr. rasnov------Eroina cazuta la Marasesti este ECATERINA TEODOROIU
  COJOCARU MARIA TEL. 0745630419 VA MULTUMESC

  RăspundețiȘtergere