vineri, 17 decembrie 2010

CE VEDEŢI DUMINICĂ, 19 DECEMBRIE, LA "CU LUMEA-N CAP"!


Dacă e duminică, e “CU LUMEA-N CAP”. Distracţie maximă pe pârtiile din KAPRUN şi Zell am See, Austria, unde sute de români au sărbătorit ziua naţională. Evenimentul, de mare amploare pentru o acţiune peste hotare, a constat într-o serie de concerte ale unor trupe româneşti ca Vank, Crush şi Alexandra Ungureanu, Cassa Loco, Hazard, în concursuri de schi, Apres schi tipic austriac, testare echipamente de schi şi multă, multă distr...acţie. Nu au lipsit sarmalele şi mămăliguţa, pentru că nu se poate un 1 Decembrie fără ele. Şi austriecii au fost încântaţi de această iniţiativă şi au hotărât să-i invite pe români şi anul viitor. Vinovatul de acestă incursiune este directorul Sfara Tours din Cluj Napoca, Lucian Preotu (http://sfaratours.ro/).
Duminică, 19 decembrie 2010, ora 10.30, primul episod dedicat ROMANIAN SKY DAYS – KAPRUN & ZELL AM SEE – 2010.
Seria a III-a a emisiunii "CU LUMEA-N CAP" este în plină desfăşurarea"CU LUMEA-N CAP" are ca ţintă satisfacerea tuturor gusturilor telespectatorilor. Aşă că va avea schi şi incursiuni în Alpii francezi, italieni sau austrieci, dar şi locuri încă pline soare. Echipa trăsnită de la Prima TV a filmat deja în Franţa, Italia, Austria, dar şi în Cipru şi Rhodos. Avem planuri mari şi pentru câteva episoade dedicate Israelului.

Un comentariu:

  1. Raspunsul la prima intrebare la concursul din data de 19 decembrie este :
    -la evenimetul Romanian Sky Days-Kaprun&Zell Am See-2010 au concertat trupele:Vunk,Alexandra Ungureanu&Crush,Cassa Locco,Hazard.
    Raspunsul la a doua intrebare :
    -la Sinaia se afla casa compozitorului George Enescu.

    RăspundețiȘtergere