sâmbătă, 19 martie 2011

SCUZE, EMISIUNEA A FOST DIFUZATĂ MAI DEVREME!

Din cauza unor schimbări de program, de ultimă oră, emisiunea de duminica aceasta, 20 martie, este/a fost difuzată mai devreme, la 7.30. Revenim cu amănunte! Nu disperaţi, situaţia este temporară.

8 comentarii:

  1. NU putem sa vedem in reluare aceasta emisiune? sau macar sa fie pusa pe prima tv??

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca ai anuntat cam tarziu aceasta modificare de program, nici pe site-ul primatv.ro la sectiunea program nu este anuntata. Am pierdut emisiunea si cred ca multa lume a pierdut-o. Sper ca data viitoare sa se anunte din timp ca sa o putem urmari.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ieri, am aflat şi noi de modificare. Se mai întamplă. Aşa e cu emisiunile în reluare. Păcat de concursuri. Să sperăm că n-o să se repete istoria, altfel vom suspenda concursurile până la 1 mai, când începe seria a IVa. Ne cerem scuze. Cred că emisiunea este deja urcată: mă refer la Destinaţia Principală, primul episod despre Tenerife. Nu sunt urcate/upload-ate concursurile, care sunt la zi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne explicati mai clar ce ati vrut sa scrieti aici:
    Cred că emisiunea este deja urcată: mă refer la Destinaţia Principală, primul episod despre Tenerife. Nu sunt urcate/upload-ate concursurile, care sunt la zi. ?????????????

    RăspundețiȘtergere
  5. Offff....pacat ca am pierdut emisiunea...
    Castigator la concurs oare cine e? ...

    RăspundețiȘtergere
  6. Vedeti Dvs, sunteti impartiti in trei grupe:
    1 -cei care se uita la emisiune pentru destinatii
    2 -cei care se uita la emisiune pentru concursuri
    3 -cei care se uita la emisiune pentru toate rubricile.
    Emisiunea este uploadata pe siteul Prima tv (pentru ca acum difuzam reluari, pe care le-am completat cu concursuri si informatii la zi. Nu avea rost sa dam in reluare concursurile, nu?) Asa ca, vreti sa vedeti Tenerife I, mergeti pe siteul Prima TV. Vreti doar concursuri, ramaneti cu ochii pe emisiune in fiecare duminica. Duminica viitoare, daca nu se intampla iar vreo mutare surpriza, avem in reluare Tenerife 2. Sper ca m-am facut inteles. Daca nu, revin cu explicatii.
    PS: O sa anuntam si castigatorii de data trecuta, desi participarea a fost jalnica (emisiunea trecuta a fost difuzata duminica dimineata, la ora 7.00)

    RăspundețiȘtergere
  7. Buna ziua,
    Eu am vazut emisiunea cu Tenerife din 20 martie si spre suprinderea mea am castigat ghidurile turistice (Budapesta, Munchen si Dubai). Chiar le-am primit, sa stiti:) M-am uitat pentru destinatie, iar la sfarsit am auzit ca este si un concurs tematic asa ca a fost si mai bine.
    Bravo pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ziua,
    Am vazut emisiunea cu Tenerife din 20 martie si, spre surprinderea mea, am castigat ghidurile turistice (Budapesta, Munchen si Dubai). M-am uitat la emisiune pentru destinatie si la sfarsit am auzit de concursul tematic asa ca a fost si mai bine. Bravo pentru initiativa!

    RăspundețiȘtergere