duminică, 26 iunie 2011

CUPLUL PERFECT PLEACĂ ÎN MALTA!

După "lupte seculare" care au durat săptămâni întregi, după ce echipa de producţie a consumat tone de emoţii, cafea, energizante şi pizza, avem, în sfârşit,numele şi chipurile celor doi tineri care vor ajunge săptămâna viitoare în Malta, pe post de coprezentatori ai emisiunii noastre. Ştiţi ce căutam: tineri proaspăt căsătoriţi, cu aspect plăcut, cu chef de călătorie, care să beneficieze de-o lună de miere în Insula de miere - Malta, noi ţinându-ne scai după ei.
Iată-i!



Au fost atât de multe cupluri care au trimis poze, care mai de care mai frumoase, încât sarcina noastră nu a fost deloc uşoară. Dar la final, nu putea rămâne decât o pereche. De data aceasta, sorţii au de partea familiei Catargiu. Cătălin şi Cătălina, exact ca-n Luceafărul lui Eminescu, au mai avut de trecut proba realiăţii. Asta a însemnat că au fost momiţi la un suc şi ... din nou plăcuţi. Sperăm să vă placă şi vouă. Dacă audienţele vor fi bune, ne propunem să repetăm povestea şi pentru alte destinaţii turistice. Normal că vor intra la preselecţie şi fotografiile trimise până acum. Mulţumim!

2 comentarii:

  1. f frumosi! felicitari lor! abia astept sa ii vad in emisiune la tv! as fi participat si eu.. numai ca nu mai sunt atat de "proaspat casatorita". astept insa sa vad daca am castigat excursia in Grecia....! am mari emotii...

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu gasesc pe site numele castigatorilor excursiilor din Santorini si din Malta, din 26 iunie. Help !

    RăspundețiȘtergere