duminică, 18 decembrie 2011

Florin Saşca, un Moş Crăciun Cu lumea-n cap

Dragi prieteni Cu lumea-n cap, se apropie Crăciunul și Anul Nou, iar noi ne-am bucura să primim sub brad, sau măcar lângă brad, aceeași minunați companioni de drumeții, explorări și leneveală, adică pe dumneavoastră, telespectatorii fideli ai emisiunii. Nu ne supărăm nici dacă la aceeași oră magică, 10.30, s-ar aduna în fața televizorului și prieteni noi, gata să ne însoțească, duminică de duminică, în explorarea celor mai frumoase destinații de vacanță. Desigur, parola va fi aceeași: ”Cu lumea-n cap”, iar ora magică, va rămâne 10.30, pentru ediția de Crăciun, din 25 Decembrie, când vrem să vă răsfățăm cu o destinație exotică și spectaculoasă în același timp- Dubaiul. Ce poate fi mai plăcut decât să te bronzezi și răsfeți la soare precum un șeic, printre bogățiile Dubaiului, când toți ceilalți dârdâie înfofoliți cu mănuși și fulare?! :)
Neapărat să fiți în fața micilor ecrane în această zi de Crăciun, pentru că pe 25 decembrie 2011, Moș Sașcă- îl știți, Florin Sașcă- vine cu tolba încărcată de premii și concursuri pentru voi, trimise de buuunul său prieten, Moș Crăciun, un alt tip cu lumea-n cap, poate cel mai mare din câți există!
Surprize vă așteaptă și în prima zi a Noului An. Luați aminte, însă, că duminică, 1 ianuarie 2012, emisiunea Cu lumea-n cap va fi difuzata mai devreme decât de obicei, mai precis la ora 9.00 dimineața. Asta pentru că e sărbătoare și televiziunea Prima TV, v-a pregătit un program special, de sărbătoare, iar emisiunea noastră, Cu lumea-n cap, va fi bucuroasă să facă oficiile de deschidere a acestui program special. Să nu stați deci până la Perinița de Revelion! Altfel nu o să puteți bea alături de noi, în prima zi a noului an, o cafea cu aromă de cardamom în enigmaticul și însoritul Egipt. Dar, hai, că v-am dezvăluit mai multe decât ne-am propus. Restul îl aflați la întâlnirile oamenilor Cu lumea-n cap, din fiecare duminică. Vă așteptăm să vă luați lumea-n cap și premiul binemeritat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu