sâmbătă, 24 martie 2012

IA-NE PREMIUL CEL MARE, VACANŢA DE 5 STELE ALL INCLUSIVE IN ANTALYA. CU LUMEA-N CAP, DUMINICA 25 MARTIE, ORA 10.22ATENŢIE!
"Cu lumea-n cap" te trimite în Antalya, la un hotel de 5 stele, All Inclusive, transport avion. Duminica, 25 martie, veţi primi cel de-al doilea indiciu care îl va aduce pe unul dintre voi mai aproape de marele premiu. Apropo de premiu, el este pus la bătaie de partenera noastră, agenţia Prestige Tours, parte a Happy Group, împreună cu Hotel Ela Quality Resort din Belek. Timp de trei săptămâni veţi primi indicii (trei), pe care trebuie să le trimiteţi atunci când vom da start la concurs. Startul va fi dat în cea de a treia săptămână de concurs. Voi, dragi prieteni, trebuie să ne urmăriţi cu atenţie şi să adunaţi indiciile. Duminica trecută, aţi primit primul indiciu, cum spuneam, mâine, duminică, 25 martie, de la 10.22, îl veţi primi pe cel de-al doilea.
Vă reamintesc, că deşi destinaţia principală este în reluare, partea a doua care conţine rubricile Hot News, Facem cinste! (concursul emisiunii) şi I love Romania sunt la zi. Mai mult, mâine o să urmăriţi o doua seria a interviurilor luate la Târgul de Turism al României, 15-18 martie 2012. Succes.
PS: incercăm să fim la zi cu publicarea câştigătorilor concursurilor noastre.

Un comentariu: