luni, 22 iulie 2013

AM DAT MARELE PREMIU!



CÂŞTIGĂTORII CONCURSURILOR DIN 21 IULIE 2013

MARELE PREMIU – CONCURS PRESTIGE TOURS & FLYDUBAI

Câştigătorul Marelui Premiu, o excursie în Dubai oferită de PRESTIGE TOURS & FLYDUBAI,  este Valentin Chirila, din Bucureşti, tel. 072.XX.XX.08.
Felicitări!
Câştigătorul a fost déjà anunţat că are de făcut bagaje. Are de rezolvat câteva folmalităţi legate de viză etc şi am considerat că trebuie să ne mişcăm mai repede.
Ne bucurăm pentru el şi îi urăm vacanţă plăcută!


Concurs Editura Litera
Câştigătoarea unui set de trei ghiduri de la Editura Litera este Trandafir Denisa-Iulie, din Slobozia, judetul Ialomita. Tel. 0721.XX.XX.39.

Concurs Pensiunea Râşnov
Câştigătoarea  unui weekend la Pensiunea Râşnov este GHEORGHISAN ALEXANDRA-ILEANA  tel. 0722XXXX96!

FELICITARI TUTUROR!
Pentru a evita discutiile inutile, de fiecare dată când vom avea un premiu consistent, vom publica o copie a imboxului, emailului, culumeaincap@primatv.ro, în care se  va vedea clar cine a trimis primul email. Vedeţi mai jos extrasul! Se poate observa şi câteva încercări de fraudare, mai multi telespectatori trimiţând emailuri incomplete sau încercând să intuiască ultimul indiciu. Încă o dată, vă asigurăm de toate onestitatea noastră. Nu avem nevoie de premii, avem bonusurile noastre şi nu stricăm imaginea pentru o excursie. Vrem doar să vă bucuraţi şi voi de rodul muncii noastre. Nu au fost puţine momentele în care, din cauza mesajelşor tendenţioase, am vrut să sistăm concursurile. Au fost foarte mulţi telespectatori care ne-au asigurat că au încredere în concursurile noastre şi am decis să continuă munca noastră de convingere şi să-i determinăm pe sponsori să ne ofere premii. 
Multumim!
Cu lumea-n cap












5 comentarii:

 1. Felicitari castigatorilor!
  Eu zic ca faceti o treaba buna, nu trebuie sa tineti seama de opiniile carcotasilor.
  Si inchei cu o intrebare, ca totul sa-mi fie clar: nu e musai pt a se valida premiul ca inclusiv subiectul mailului sa fie cum ziceti voi, cuvinte reproduse in scris cu sfintenie, fara sa omitem flydubai sau altceva? :)
  Sa aveti calatorii cat mai placute cu lumea-n cap!

  RăspundețiȘtergere
 2. Buna dimineata!
  Tocmai am vazut ca sunt castigatoarea unui weekend la Pensiunea Rasnov. Este o surpriza extraordinara,pentru care VA MULTUMESC DIN SUFLET!!!
  Va doresc o zi buna!
  Alexandra Gheorghisan

  RăspundețiȘtergere
 3. Pentru Anonim,
  semneaza, domnule, ca nu e niciun capat de tara!
  Trebuie sa-si treaca numele si nr de telefon, cu mentiunea pentru x concurs. Nu e musai sa treaca si numele concursului, musai e sa treaca numele si numarul de telefon. Asa avem si noi posibilitatea sa-i verificam.

  RăspundețiȘtergere
 4. ok, multumesc. Am intrebat pt ca ma gandeam si eu sa particip vreodata la vreun concrus si credeam ca titlul e obligatoriu identic cu ce ziceti voi.

  Anonim=Cristina. Numai bine!

  RăspundețiȘtergere
 5. Minunata emisiune.te invidiez.mult succes in continuare.

  RăspundețiȘtergere