miercuri, 1 martie 2017

REGULAMENT CONCURSURI “CU LUMEA-N CAP”, VALABIL PENTRU 2018

REGULAMENT CONCURSURI “CU LUMEA-N CAP”, VALABIL PENTRU 2018
SECTIUNEA 1.
ORGANIZATOR
Organizatorul concursului "FACEM CINSTE" este SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL, cu sediul in Calea Mosilor 213, Bl. 21 A, sc. B, etj. 5, Ap. 102, sector 2, Bucuresti. Emisiunea Cu lumea-n cap este marcă inregistrată a SC C&M CORRPORATE BUSINESS SRL.
Decizia de derulare a concursului, conform regulilor din prezentul regulament, este finala si obligatorie pentru participanti. Regulamentul oficial este intocmit si va fi facut public conform legislatiei aplicabile in Romania.
SECTIUNEA 2. LOCUL DE DESFASURARE
Concursul este organizat pe teritoriul Romaniei, urmand a fi difuzat pe postul de televiziune PRIMA TV.
SECTIUNEA 3. DURATA CAMPANIEI PROMOTIONALE
Concursul se va desfasura incepand cu data de 1 ianuarie 2018, pana de data de 31 decembrie 2018, inclusiv.
SECTIUNEA 4. MARCILE SI PRODUSELE PARTICIPANTE
In acest concurs sunt incluse marcile sponsorilor emisiunii “CU LUMEA-N CAP”
SECTIUNEA 5. MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI
Concursul “FACEM CINSTE " se va desfasura pe postul de televiziune Prima TV, in fiecare sambata, in cadrul emisiunii de turism Cu lumea-n cap, emisiune produsă de C&M CORPORATE BUSINESS SRL . 
Concursul are patru sectiuni.
Subsectiunea I. Concurs in care se castiga ghiduri turistice de la editura LITERA.
Pentru a putea participa la promotie, telespectatorii Prima TV trebuie sa trimita un email la culumeaincap@primatv, cu raspunsul corect la intrebarea pusa in cadrul rubricii concurs “Facem cinste”, doar după ce este dat start la concurs. Doar primul email cu raspunsul corect este declarat castigator. Pentru validarea castigatorului este obligatoriu ca in corpul mailului sa se mentioneze numele, prenumele, numarul de telefon si raspunsul corect. Daca expeditorul primului email cu raspuns corect nu si-a completat corect numele si numarul de telefon si nu poate fi contactat, se anuleaza raspunsul, iar castigator va fi declarat urmatorul telespectator care a raspuns corect.
In cazul in care sunt mai multe premii puse in joc, castigatori vor fi declarati primii care raspund corect. Premiul pus in joc pentru fiecare saptamana este format dintr-un set de ghiduri turistice (varianta format complet sau ghiduri de buzunar).

SECTIUNEA 6. PREMIILE OFERITE
Premiile se acorda fiecarui castigator in parte. Castigatoriilor din provincie de la sectiunea 1 – Concursul editurii LITERA, le vor fi trimise premiile prin Posta sau Curier, taxele fiind platite de expeditor. Castigatorii din Bucuresti sau jud. Ilfov sunt rugaţi sa ridice premiile de la sediul editurii Litera, Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Clădirea Hermes Business Campus, sector 2, Bucuresti. In cazul in care coletele se vor intoarce la expeditor, din cauze care nu tin de expeditor, premiile vor fi ridicate de la sediul editurii LITERA, adresa Bd. Dimitrie Pompeiu nr. 5-7, Clădirea Hermes Business Campus, sector 2.

La concursul emisiunii “CU LUMEA-N CAP” poate participa orice persoana fizica rezidenta in Romania, care a implinit 16 ani pana la data participarii la concurs.
Prin participarea la acest concurs, participanţii sunt de acord ca datele lor personale (nume, telefon, adresa de email) să fie folosite de către compania SC C&M CORPORATE BUSINESS S.R.L., cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Participanţii la acest concurs au drepturile prevăzute de Legea 677/2001: dreptul de acces la datele personale prelucrate, de modificare şi actualizare a acestor date şi de ştergere a datelor personale, printr-o cerere scrisa pe adresa SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL.
Nu pot participa la promotie angajatii companiilor SC C&M CORPORATE BUSINESS SRL, Prima TV si ai celorlalte firme implicate contractual in organizare. Nu au dreptul de a participa la concurs nici rudele de gradul I, II sau III ale acestora.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica Regulamentul cu conditia anuntarii modificarilor pe orice canal media/Internet care ii este la indemana.
SECTIUNEA 7. ANUNTAREA SI ACORDAREA PREMIILOR
Premiile concursului sunt acordate după intocmirea formalitatilor necesare de punere in posesie. Castigatorul concursului va fi anuntat in editiile emisiunii “CU LUMEA-N CAP” sau pe pagina de blog a emisiunii sau pe Facebook, pe pagina emisiunii CU LUMEA-N CAP, iar apoi va fi contactat de un reprezentant al Prima TV pentru a se indeplini formalitatitile de punere in posesie.
Reprezentantul PRIMA TV va contacta castigatorul telefonic sau prin email, in minim 60 zile lucratoare de la data castigarii concursului.
In cazul in care un telespectator participa din nou la acest concurs dupa castigarea unui premiu (oricare ar fi acesta) in anul in curs, S.C. C&M CORPORATE BUSINESS S.R.L isi rezerva dreptul de a anula cel de-al doilea premiu castigat si de-al oferi celui plasat pe locul doi, daca si acesta indeplineste conditiile. In cazul in care si urmatorii plasati nu indeplinesc conditiile de participare, va fi selectat urmatorul, pana se ajunge la participantul care indeplineste conditiile de participare. 
SECTIUNEA 8. LITIGII
Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabila.
SECTIUNEA 09. INTRERUPEREA CONCURSULUI
Concursurile emisiunii "CU LUMEA-N CAP" vor putea fi intrerupte printr-o decizie a organizatorului, fără a se anunţa în prealabil acest lucru.
SECTIUNEA 10. REGULAMENTUL CONCURSULUI
Regulamentul promotiei este disponibil pe blogul emisiunii http://culumea-ncap.blogspot.com. Participarea la această campanie implica obligativitatea respectarii prevederilor prezentului Regulament si acceptarea acestuia.
Concurentii care vor incerca fraudarea concursurilor vor fi exclusi automat din concurs, iar premiile le vor fi anulate. Organizatorul isi rezerva dreptul de a anunta organele competente in cazul in care observa sau ii sunt semnalate astfel de fraude.
Organizatorii isi rezerva dreptul de a modifica prevederile prezentului Regulament in masura in care analiza privind eficacitatea campaniei o va impune, cu obligatia de anunta pe unul din canalele care ii stau la indemana,: pagina Facebook, blog culumea-ncap.blogspot.com, in cadrul emisiunii, presa etc.
Eventualele impozite (datorate chiar si ca urmare a deciziei Organizatorului de a majora nivelul valoric al premiilor) vor fi suportate de castigator, in caz contrar castigatorul neavand dreptul de a intra in posesia premiului.
In cazul in care castigatorul trebuie sa prezinte personal sa-si ridice premiul, castigatorul este obligat sa vina cu buletinul sau CI.
Pentru orice nelamuriri scrieti-ne la: culumeaincap@primatv.roNiciun comentariu:

Trimiteți un comentariu