sâmbătă, 1 august 2009

SALUT! VA VEDEM SI VA MULTUMIM!

Salutări celor care intră pe acest blog. Nu vă sfiiţi, lăsaţi un mesaj.
Vă mulţumim,
Florin Saşca, Cristian Niculescu & Co

13 comentarii:

  1. Hei,

    ma bucur sa regasesc doi vajnici SSJ-isti pe drumuri. Am urmarit, intamplator, o emisiune si tare mi-a placut. Cum calatoritul este si indeletnicirea mea de baza si cum sunt convinsa ca excursiile la distante mari se fac la varste mici (pana in 60 de primaveri), va doresc sa ajungeti in Cuba, inainte de marea schimbare. Poate ne vom intersecta, la un moment dat, undeva pe Terra.
    Va tin pumnii, Alina O.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si noi (eu, ca Sasca e undeva prin munti, dar o sa-i spun ca ne-ai scris) ne bucuram sa te gasim sanatoasa si pusa pe calatorit, draga Alina Oche...
    Mai scrie-ne, ca ducem lipsa de vesti de la colegi.
    Ce emisiune ti-a placut?
    Si sa nu mai fie intamplator. In fiecare sambata de la 11.15, 11.30, in functie de colegii de la Programe, noi ne luam lumea-n cap. Ca si tine.
    Cristi

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu va cunosc, ne-a "prezentat" Innuenda.Imi place mult emisiunea voastra, e plina de viata si emana placerea de a-ti lua lumea-n cap.M-a incantat Parisul.

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragă ANADANA,
    Am să-i mulţumesc personal Innuendei pentru cuvintele frumoase, pe care le tot scrie despre emisiunea noastra.
    Ne bucură faptul ca emisiunea îţi place, pentru că ne dăm toţi silinţa.
    Starea pe care ţi-o dă se datorează în primul rând lui Florin si apoi venim noi cei din linia a II-a (redactor, montaj, grafician etc.)
    Şi nouă ne-a plăcut Parisul. Sincer să fiu, am căutat o agenţie care să ne ofere ocazia de-a merge la Paris. Şi dacă tot suntem la capitolul sinceritate, să ştii că mai avem imagini pentru o emisiune cu şi despre Paris, numai că trebuie să-i găsim sponsor. Asta e. Capitalism sălbatic.
    Cristian

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu mi-a mulțumit nimeni, nah! A trebuit să aflu singură, la așa oră târzie din noapte, că am de recuperat mulțumiri personale neadresate și că anadana mea e încă un om cu lumea-n cap (ca noi restul culumeancapiaților!:D)

    RăspundețiȘtergere
  6. ooo, m-ai emotionat cu adevarat, Innuenda, numindu-ma" anadana mea"!imi pare rau ca nu ti-au fost "prezentate personal"multumirile...timpul, cred, graba :)ele vor sosi ,cu siguranta, intreit( musai o floare ,o inghetata cu nuci caramelizate- si preferata mea-,o plimbare in natura,sau ,de ce nu,cu lumea-n cap...)

    RăspundețiȘtergere
  7. Felicitari pentru emisiune, pentru blog. Ne arati lucruri interesante din care poti invata istoria altor popoare si sa vezi ceea ce este frumos.

    RăspundețiȘtergere
  8. Pentru emisiune acceptam felicitarile, pentru ca la ea chiar muncim de ne spetim. Blogul este mai modest.
    Te felicitam si noi ca te numeri printre prietenii emisiunii. Sper sa castigi si un premiu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Sper ca nu o sa-te superi daca pe site-ul care l-am facut am pus la link-uri si blogul tau. Chiar ma bucur ca ma considerati prietena emisiuni. Si eu sper ca pe viitor sa castig un premiu.

    RăspundețiȘtergere
  10. emisiunea este data cumva si in reluare? candva noaptea? daca stie cineva va rog sa-mi spuneti(eu am un program mai tampit// si sunt pasionata de travel... plec la paris in curand..cum data nu este oproblema.. caut cea mai buna oferta)/// pupici si sper sa devin o "fidea"

    RăspundețiȘtergere
  11. este o emisiune foarte frumoasa fata de ceea ce vedem si ne cresc bube pe.....pe ce se poate in Romania mult frumoasa dar fara turistii care avem nevoie.Foarte bine Domnule Florin Sasca,de oameni asa ca tine avem nevoie intr-o tara muribunda,de multi......ma refer la luata la misto,nu la altceva!).Cum pot sa castig si eu excursia dumneavoastra,dupa 6 ani de facultate si mers la mare doar din banii mei si nu a parintilor?nu stiu unde sa trimit messajul pt ca ma duceti putin in eroare.Si nu am ochelari de soare dar...nu inteleg!ori trimt messajul aici ori la prima tv,ceva nu se leaga!Faceti in continuare emisiuni frumoase pentru ca asa se face pentru o tara frumoasa ca Romania noastra!sal!

    RăspundețiȘtergere
  12. Felicitari pentru emisiune! De cateva zile am aflat de ea, pacat ca intratzi in vacantza..dar nah, trebuie sa va incarcati si voi bateriile si sa va (re)luati lumea-n cap :P

    RăspundețiȘtergere
  13. Laura, ne bucură că ne-ai pus în broll-ul tău și sperăm și noi să te vedem printre căștigătorii emisiunii!

    Anonim, nu e în reluare emisiunea, dar acum găsești toate edițiile emisiunii înregistrate pe pagina WEB a televiziunii PRIMA TV.
    Vezi adresa:

    http://www.primatv.ro/emisiuni/cu-lumea-n-cap/foto-si-video.html

    Adrianus, răspunde pentru CONCURS, pe adresa de email a emisiunii:
    culumeaincap@primatv.ro

    George, mulțumim. Poți revedea emisiunile pe care le-ai pierdut, pe pagina WEB a Prima TV, la adresa pe care am dat-o mai sus, la răspunsul pentru Anonim.

    RăspundețiȘtergere