miercuri, 16 iunie 2010

Puţină atenţie, vă rog! Am mai dat o excursie în Malta!

Duminică, 13 iunie, am anunţat cine este câştigătorul celei de-a doua excursii în Malta. Ionuţ Dediu, din Bucureşti, s-a dovedit a fi cel mai rapid şi a trimis cele trei indicii, numele şi numărul de telefon.
Să vă dau o veste bună. Conform regulamentului, Ionuţ nu mai are voie să participe la alte concursuri organizate în seria a II-a a emisiunii "CU LUMEA-N CAP". Aşa că am scăpat de el.
Şi vă mai dau o veste bună: am mai pus la bătaie o excursie în Malta. E mai ceva ca la circ, unde iluzionistul scoate din pălărie surpriză după surpriză.
În plus, se termină concursul pentru o excursie în Bulgaria, la Sveti Vlas. Nu pierdeţi ultimul indiciu! Aşa aveţi şansa să plecaţi la mare cu încă trei rude sau prieteni.
Am zis!

4 comentarii:

  1. SUPER CONCURSUL!
    O sa incerc sa fiu cel mai "Speedy Gonzales" la raspunsuri, cu atat mai mult cu cat imi place "Bulgarica",
    Am insa o problema: semnalul de la furnizorul meu de servicii de cablu vine cu o intarziere de 2-3 secunde, care la concursul d-voastra inseamna ..... o eternitate.
    In sfarsit, am sa incerc sa "intuiesc" al treilea indiciu.
    ... Poate ghicesc si ..... chiar, este corect daca trimit inainte de afisarea pe ecran a indiciului???
    P.S. Nu am legatura cu niciun angajat al B1TV sau a oricarei persoane care are legatura cu emisiunea d-voastra - asta ca sa nu credeti ca este vorba de o scurgere de informatii .....
    Cu bine si cla cat mai multe emisiuni
    Cu simpatie,
    Stelian

    RăspundețiȘtergere
  2. la ce adresa trebuie sa trimit indiciul pentru excursia in malta? scrie pe undeva pe site concurs..sau ceva de genu asta si nu am vazut? :-??

    RăspundețiȘtergere
  3. Indiciul îl păstrezi, dragă Anonimule. Vezi că sunt trei la număr. Aşa că dacă le ai face bine să le ai şi pe celălalte. Doar aşa poţi participa la concurs. Duminica trecută, 20 iunie, aţi primit primul indiciu! Mai sunt două.
    Ai înţeles?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aici sunt indicile pe care le`am aflat azi data-19 duminica iulie..:Indiciu vacanta Malta:-Catedrala St.Paul,Indiciu vacanta la mare:-Vacanta de vis,Bonus Trip:-Creta....Cu Stima Stroblea Erika(adresa mea de email este:strobleaerika@yahoo.com) Va rog sa-mi trimiteti detalii.

    RăspundețiȘtergere