sâmbătă, 19 noiembrie 2011

ÎNCEPE "CU LUMEA-N CAP"


Începe distracţia, pornim din nou "CU LUMEA-N CAP"! DUMINICA, 20 NOIMEBRIE, ORA 10.29, PRIMA TV

“Marele blond cu rucsac în spate” - ne referim la Florin Saşca, prezentatorul emisiunii de turism “CU LUMEA-N CAP”, de la Prima TV – se întoarce pe micile ecrane cu o serie nou-nouţă. De duminică, 20 noiembrie, începe seria a V-a “ CU LUMEA-N CAP ”. Florin a avut extrem de multă treabă în vacanţă şi vă promite distracţie şi mult soar...e. Da, în noua serie, echipa cu lumea-n cap va sta departe de frig şi zăpadă şi se va muta în zonele însorite ale lumii. Florin Saşca vă propune o incursiune în Dubai, în Emiratele Arabe Unite, pentru a lua contact cu viaţa tihnită a şeicilor şi cu realizările lor epocale. Ne referim la megaconstrucţiile Dubaiului: Burj Al Arab, Burj Khalifa, insulele minune Palm Jumeirah, The World şi Palm Deira. Vă dezvăluim acum şi alte itinerarii ale emisiunii: Florin va dezlega misterele faraonilor şi va porni pe urmele Sfintei familii în Egipt. Echipa emisiunii de turism Cu lumea-n cap - Prima TV este prima din România căreia i s-a permis să filmeze într-o piramidă.

Vom avea Spania, vom avea şi multe destinaţii şi posibilităţi de distracţie din România, pentru că trebuie să ştiţi, "Cu lumea-n cap" promovează turismul românesc în cadrul nou-înfiinţatei rubrică I LOVE ROMANIA. Şi nu numai. Echipa e hotărâtă să prezinte ca destinaţie principală a emisiunii şi locuri din ţară. Şi se prinde la un pariu. Este sigură că n-o să plictisească pe nimeni.

Noua serie începe şi cu o serie de premii pentru telespectatorii fideli care au urmărit emisiunea în reluare. Din 20 noiembrie, doi amatori de “Cu lumea-n cap” au şansa să vadă Malta şi Istanbulul. Mai précis, un telespectator fidel emisiunii va petrece revelionul în patria cavalerilor ioaniţi, iar un altul va bate la Înalta Poartă, în cadrul unei excursii de 4 zile cu autocarul. Premiile nu se opresc aici.


http://www.primatv.ro/emisiuni/cu-lumea-n-cap/noutati/incepe-distractia-pornim-din-nou-cu-lumea-n-cap.html

4 comentarii: