sâmbătă, 6 octombrie 2012

INVITAŢIE ÎN DUBAI, ACUM AJUNGI MULT MAI UŞOR

    Emisiunea Cu lumea-n cap de mâine, duminică, 07 octombrie 2012, începe la ora 10.24. Episodul vă readuce în atenţie o destinaţie de sezon – Dubai. Aproape tot episodul este dedicate Emiratelor Arabe Unite, pentru că, după ce veţi călători alături de Florin Saşca prin Dubai, avem noutăţi legate de această destinaţie exotică în rubrica Hot News. Pe piaţa turistică din România se întâmplă tot felul de lucruri bune. Ne-am propus să vă spunem şi vouă despre ele. Compania flydubai din Emiratele Arabe Unite a intrat de la 1 octombrie pe piaţa românească. Zborurile către Bucureşti initial vor fi operate de trei ori pe săptămână: luni, miercuri şi duminică. Cursa FZ797 este programată să decoleze din Dubai – Terminalul 2 la ora 09.15 şi să aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda la ora 13.30. La retur, cursa FZ798 decoleaza la 14.15, cu sosire în Dubai la 20.00.
Din 28 Octombrie 2012, flydubai va creste frecvenţa la patru zboruri pe săptămână adăugându-se ziua de joi. Programul rămâne acelaşi.
Tariful dus-intors de la Dubai la Bucuresti este de la 440 eur . Toate tarifele includ taxele, 20 kg bagaj de cala şi 7kg bagaj de cabina plus geantă de mână sau laptop.
La inaugurare a fost şi o echipă a emisiunii Cu lumea-n cap care a realizat o serie de interviuri cu personalităţile prezente la eveniment:  dna. CORINA MARTIN, preşedinte ANAT, dl. CRISTIAN BĂRHĂLESCU, Secretar de stat Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, Excelenta Sa YACUB YOUSIF ALHOSANI, Ambasadorul Emiratelor Arabe Unite (vezi foto), dl. GHAITH AL GHAITH , CEO FLYDUBAI, DL. NICOLAE DEMETRIADE, manager "World Travel", reprezentant FLYDUBAI în România.

Un comentariu: