sâmbătă, 17 noiembrie 2012

ULTIMUL EPISOD CU LUMEA-N CAP. ÎN RELUARE, NU VĂ SPERIAȚI! JAvem plăcerea să vă invităm să ne urmăriți mâine, duminică, 18 noiembrie 2012, de la 10.20, doar la PRIMA TV. Avem un ultim episod în reluare și îi dăm drumul, din nou, la treabă.
În episodul de duminică, veți revedea la Să agățăm harta-n cui - Destinația Principală a emisiunii,  peripețiile lui Florin Sașca în Malta.
Va urma o mică raită pe la Târgul de Turism al României.  Apropo, ar fi frumos ca după emisiune, să vă luați familia sau prietenii și să dați o fugă până la Romexpo, poate mai prindeți ofere speciale pentru această iarnă, dar, și mai important, oferte pentru vara 2013. Reducerile practicate sunt de 20-30 la sută. Așa că puteți face economii substanțiale. Târgul e deschis duminică până la ora 16.00.

 
Însă, vestea cea mare vine abia acum. Din 25 noiembrie 2012, emisiunea Cu lumea-n cap revine în forță cu o nouă serie de drumeții, noutăți și concursuri.
Primul episod al noii serii este dedicat în întregime Târgului de Turism al României. Florin Sașca & Co.  au realizat un tablou complet al celui mai mare eveniment din turism al acestui sfârșit de an. Veți afla unde mai sunt locuri pentru petrecerea vacanței de iarnă, dar și ce planuri pentru 2013 să vă faceți.
Episodul din 2 decembrie va fi dedicat aproape în întregime României. Modul nostru de a spune ”La mulți ani !” românilor este unul cu totul și cu totul  special. Florin a dovedit că este român adevărat și s-a  făcut frate cu codrul. Și-a luat lumea-n cap și a pornit pe urmele înaintașilor săi Iancu Jianu, Pintea Viteazul, Toma Alimoș, Stanciu al Bratului sau  Andrii Popa. Vom avea, pe 2 decembrie, imediat după Ziua Națională, un prim episod dedicat Festivalului  Drumul haiducilor”, care s-a desfășurat în intervalul 1 - 2 septembrie 2012, pe platoul „Inima Reginei" din Bran.
Dar nu vă vom dezvălui totul acum. Trebuie să știți că avem multe surprize în această serie de iarnă.
Foto haiduc by Camelia Popescu și Mihai Tutu. Mulțumim!     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu